Gulvafhøvling

Gulvafhøvling og efterbehandling af alle trægulve i København og Sjælland

Gulvafhøvling til gode priser

Mit Nye Gulv / Danske ydelser tilbyder gulvafhøvling i København og Sjælland med kort ventetid og til gode priser.

Gulvafhøvling er en process som skal reparere og udligne gulvets højde og ujæevnheder. Meget gamle og slidte gulve, som måske ikke har har haft beskyttelse har ofte dybe ridser og misfarvninger. I disse tilfælde så er afslibning ikke nok. Der skal fortages en gulvafhævling. En gulvafhøvling sliber som udgangspunkt 2-4mm af træets overflade.  Med en afslibning kan man enten opfriske eller reparerer slidte og gamle gulve. Gulvafslibning er som regel en tilstrækkelig behandling på slidte gulve. Hvis gulvene har mere slitage od dybere ridser, så skal man overveje afhøvling.

Eksperter i gulvafhøvling

Vi har maskinerne og kompetencerne til at slibe alle de former for gulve, der kan slibes. Når vi sliber dit gulv, er det vigtigt for os, at du får den rette vejledning. Behandling og vedligeholdelse er i høj grad med til at afgøre hvor mange år frem i tiden, du kan have glæde af det resultat, vi har skabt hos dig efter en gulvafhøvling. Vi er altid parat til at vejlede dig, så du har de rigtige forudsætninger for at passe godt på dine nye gulve.

Ved hjælp af moderne udstyr, kan vores meget erfarne håndværkere  tilbyde tjenester såsom slibning og lakering. Vores 8 “og 12” tromme, europæiske båndslibemaskiner, kant- og buffermaskiner er alle dynamisk afbalancerede og understøtter opgraderede vakuumsystemer. Disse maskiner sikrer omhyggelig forberedelse af dit trægulv, mens de også opretholder det blotte minimum af støv, der når frem til arbejdet og de omkringliggende områder. 

Skal gulvet behandles?

Leder du efter et pålideligt professionelt gulvfirma til at imødekomme dine behov til gulvafslbning og gulvbehandling af dit trægulv? Du er på det rigtige sted! Lad teamet fra Mit Nye Gulv og tage sig af dine trægulve så du slipper for besværet.

Ring for et gratis tilbud

+45 42754026

+45 50726202

Gulvafslibning København

Gulvafslibning i København og Amager

Gulvafhøvling København

Gulvafhøvling i København og Amager

Oliebehandling København

Oliebehandling og oliering af gulve i København og Amager

Lakbehandling København

Lakbehandling og lakering af gulve i København og Amager

Ludbehandling København

Ludbehandling af gulve i København og Amager

Malerarbejde København

Malerarbejde i København og Amager

Kontakt os

12 + 14 =

Måløv Byvej 229

2760 Måløv

CVR 29297274

+45 42754026

+45 50726202

mitnyegulv@gmail.com

Call Now ButtonRing til os