Gulvafslibning København

Gulvafslibning og efterbehandling af alle trægulve i København

Gulvafslibning til gode priser

Mit Nye Gulv / Danske ydelser tilbyder gulvafslibning i København med kort ventetid og til gode priser.

Gulvafslibning er en process som skal genoprette gulvets oprindelige udseende og skær med så lidt slitage på gulvet som muligt. En gulvafslibning sliber som udgangspunkt 1-2mm af træets flade.  Med en afslibning kan man enten opfriske eller reparerer slidte og gamle gulve. Gulvafslibning er som regel en tilstrækkelig behandling på slidte gulve. Hvis gulvene har mere slitage od dybere ridser, så skal man overveje afhøvling. Har du et trægulv i dit hus, kan du ikke undgå, at det med tiden vil blive slidt. Gulvet udsættes for slitage, når du går på det, og møbler kan sætte mærker på gulvet. Hvor lang tid der går, før gulvet trænger til en opfriskning, afhænger af hvor mange personer, der bor i husstanden, og hvor meget du er hjemme. Gulvet bliver misfarvet og mørkere, når det bliver slidt, men med en gulvafslibning kan vi få det til at se ud, som var det helt nyt

Efter en gulvafslibning er det vigtigt at behandle gulvet. Blandt andet fordi det med til at give det nyslebne gulv et flot udseende og skær, samt gøre det mere slidstærkt og hårdfør overfor slitage.  En behandling kan blandt andet være med lud, olie eller lak. Du skal træffe dit valg om efterbehandling ud fra, hvordan du ønsker det endelig resultat af dit trægulv skal blive. Her skal du tænke både på udseende og funktionalitet – samt tage højde for, hvor meget vedligehold man ønsker ved sit trægulv. I fællesskab finder vi den helt rette behandling til netop dine gulve.

Eksperter i gulvafslibning

Vi har maskinerne og kompetencerne til at slibe alle de former for gulve, der kan slibes. Når vi sliber dit gulv, er det vigtigt for os, at du får den rette vejledning. Behandling og vedligeholdelse er i høj grad med til at afgøre hvor mange år frem i tiden, du kan have glæde af det resultat, vi har skabt hos dig efter en gulvafslibning. Vi er altid parat til at vejlede dig, så du har de rigtige forudsætninger for at passe godt på dine nye gulve.

Ved hjælp af moderne udstyr, kan vores meget erfarne håndværkere  tilbyde tjenester såsom slibning og lakering. Vores 8 “og 12” tromme, europæiske båndslibemaskiner, kant- og buffermaskiner er alle dynamisk afbalancerede og understøtter opgraderede vakuumsystemer. Disse maskiner sikrer omhyggelig forberedelse af dit trægulv, mens de også opretholder det blotte minimum af støv, der når frem til arbejdet og de omkringliggende områder.

 

Vi kan være behjælpelige med bl.a.:

gulvafslibning sjælland

gulvafslibning amager

gulvafslibning nordsjælland

gulvafslibning vestsjælland

gulvafslibning frederiksberg

gulvafslibning østerbro

gulvafslibning roskilde

gulvafslibning køge pris

Skal gulvet behandles?

Leder du efter et pålideligt professionelt gulvfirma til at imødekomme dine behov til gulvafslbning og gulvbehandling af dit trægulv? Du er på det rigtige sted! Lad teamet fra Mit Nye Gulv og tage sig af dine trægulve så du slipper for besværet.

Ring for et gratis tilbud

+45 42754026

+45 50726202

Gulvafslibning København

Gulvafslibning i København og Amager

Gulvafhøvling København

Gulvafhøvling i København og Amager

Oliebehandling København

Oliebehandling og oliering af gulve i København og Amager

Lakbehandling København

Lakbehandling og lakering af gulve i København og Amager

Ludbehandling København

Ludbehandling af gulve i København og Amager

Malerarbejde København

Malerarbejde i København og Amager

Kontakt os

7 + 10 =

Måløv Byvej 229

2760 Måløv

CVR 29297274

+45 42754026

+45 50726202

mitnyegulv@gmail.com

Call Now ButtonRing til os