Lakbehandling – gulvlakering

Lakbehandling og lakering af alle trægulve i hele København og Sjælland

Lakbehandling og lakering af trægulve til gode priser

Mit Nye Gulv / Danske ydelser tilbyder lakering af trægulve i København og Sjælland med kort ventetid og til gode priser.

Lakering af trægulve skaber en slidstærk overflade. Lak er en populær gulvbehandling, som anvendes i rigtig mange boliger. Hele den almennyttige boligsektor har lakering som standard efterbehandling i deres udlejningsboliger. Som nævnt er lak meget slidstærk, smudsafvisende samt let at holde ren. Spilder man saft eller andre væsker på en lakeret overflade skal det tørres op for at undgå misfarvninger. Et nylakeret trægulv kan holde i mange år inden det igen er nødvendigt afslibning og behandling.

Når du skal vælge en lakbehandling, har du flere muligheder, f.eks. klar lak eller en hvid lakering, der har hver deres fordele. Valget af lakbehandling bunder tit i, hvilken type gulv du har, og hvordan du ønsker gulvet skal se ud. Men der er også andre overvejelser i forhold til vedligeholdelse og rengøring.

Eksperter i lakbehandling og lakering af trægulve 

Moderne laktyper har et andet udseende nu end for blot nogle få år siden. Idag anvendes der vandbaseret lakker, som fremstår lyse og naturlige. Moderne gulvlak bliver ikke gult som i gamle dage, idet den kemiske sammensætning er ændret. Lak kan fås med forskellig glans hvilket måles i glansgrader. Vi tilbyder følgende glanstyper:

  • Blank, glans 80-90
  • Silkemat, glans 40-50
  • Mat, glans 20-30
  • Extra mat, glans 10

Ved hjælp af moderne udstyr, kan vores meget erfarne håndværkere  tilbyde tjenester såsom slibning og lakering. Vores 8″ og 12″ tromme, europæiske båndslibemaskiner, kant- og buffermaskiner er alle dynamisk afbalancerede og understøtter opgraderede vakuumsystemer. Disse maskiner sikrer omhyggelig forberedelse af dit trægulv, mens de også opretholder det blotte minimum af støv, der når frem til arbejdet og de omkringliggende områder.

Skal gulvet behandles?

Leder du efter et pålideligt professionelt gulvfirma til at imødekomme dine behov til gulvafslbning og gulvbehandling af dit trægulv? Du er på det rigtige sted! Lad teamet fra Mit Nye Gulv og tage sig af dine trægulve så du slipper for besværet.

Ring for et gratis tilbud

+45 42754026

+45 50726202

Gulvafslibning København

Gulvafslibning i København og Amager

Gulvafhøvling København

Gulvafhøvling i København og Amager

Oliebehandling København

Oliebehandling og oliering af gulve i København og Amager

Lakbehandling København

Lakbehandling og lakering af gulve i København og Amager

Ludbehandling København

Ludbehandling af gulve i København og Amager

Malerarbejde København

Malerarbejde i København og Amager

Kontakt os

14 + 8 =

Måløv Byvej 229

2760 Måløv

CVR 29297274

+45 42754026

+45 50726202

mitnyegulv@gmail.com

Call Now ButtonRing til os