Malerarbejde Amager

Malerarbejde af boliger indendøres på Amager

Malerarbejde til gode priser

Mit Nye Gulv / Danske ydelser tilbyder malerabejde på Amager med kort ventetid og til gode priser.

Mit Nye Gulv / Danske ydelser tilbyder maling af indendørs arealer i lejligheder, huse og bygninger. Vi kan hjælpe dig, uanset om du skal have malet et enkelt rum, hel opgang eller en hel lejlighed.  Vi tilbyder gode priser på maling af lejligheder og indendørs arealer, men det er selvfølgelig ikke ensbetydende med at vi går på kompromis med kvaliteten.  Vi vil med glæde være din leverandør af kvalitet  malerarbejde, også i forbindelse med gulvarbejde og renovering.

Hvad enten dit hjem eller din virksomhed har brug for en maler – så kan vi hjælpe dig med mange former for malerarbejde. Vi tilbyder maling af blandt andet:

 

  • Maling af vægge

  • Maling af lofter

  • Maling af vindueskarme

  • Maling af lysninger

  • Maling af vinduer

  • Maling af døre

  • Maling af paneler

  • Maling af radiatorer

  • Maling af fodlister

Professionel maler i København 

Professionelt udført malerarbejde er ikke så omfattende som mange kunder tror. Mange planlægger fra starten selv at udføre arbejdet, i stedet for at spørge os. Malerarbejder er faktisk ikke så slemt og billigere og hurtigere end man skulle tro. Gør-det-selv malerarbejde kan næsten ikke svare sig. Som gør-det-selv maler skal du ud og købe rekvisitter, afdækning og ikke mindst den dyre maling. Vi har derimod erfaringen, værktøjet, afdækning og malergrejet klar. Malingen køber vi til engros priser, og derfor kan det næsten ikke  betale sig at have bøvlet selv.

Hos os får du altid kontakt til en professionel fagmand, som selv arbejder indenfor malerfaget og kender alt til processer, detaljer, materialer med mere. Her kan du få udført alt malerarbejde fra gulv til loft, herunder spartling af vægge og lofter, opsætning af filt og meget mere. Vi sætter pris på god dialog med vore kunder, og ved at god kvalitet går hånd i hånd med god kundeservice. Derfor tager alle maleropgaver udgangspunkt i dine ønsker og forventninger til det færdige resultat. Kontakt os gerne for en snak, og du er godt på vej.

Vi kan bistå med bl.a.:

Vejledende priser malerarbejde

Maling af 3 værelses lejlighed pris

maler tilbud online

pris maling af hus indvendig

Skal gulvet behandles?

Leder du efter et pålideligt professionelt gulvfirma til at imødekomme dine behov til gulvafslbning og gulvbehandling af dit trægulv? Du er på det rigtige sted! Lad teamet fra Mit Nye Gulv og tage sig af dine trægulve så du slipper for besværet.

Ring for et gratis tilbud

+45 42754026

+45 50726202

Gulvafslibning København

Gulvafslibning i København og Amager

Gulvafhøvling København

Gulvafhøvling i København og Amager

Oliebehandling København

Oliebehandling og oliering af gulve i København og Amager

Lakbehandling København

Lakbehandling og lakering af gulve i København og Amager

Ludbehandling København

Ludbehandling af gulve i København og Amager

Malerarbejde København

Malerarbejde i København og Amager

Kontakt os

11 + 11 =

Måløv Byvej 229

2760 Måløv

CVR 29297274

+45 42754026

+45 50726202

mitnyegulv@gmail.com

Call Now ButtonRing til os