Oliebehandling

Oliebehandling og oliering af alle trægulve i København og Sjælland

Oliebehandling til gode priser

Mit Nye Gulv / Danske ydelser tilbyder oliebehandling i København og Sjælland med kort ventetid og til gode priser.

Gulvene i boliger er det område som er mest  udsat for slitage, snavs og belastning. Derfor anbefales det at vedligholde gulvene så de kan holde sig sunde og stærke i så langt tid som muligt.  Dette gør sig gældende især for oliered trægulve og trægulve med oliebehandling, hvor regelmæssig vedligeholdelse er alfa omega for at bevare gulvets udseende og oliens beskyttelse

Ved en oliebehandling trægulv trænger olien ind i træet og mætter porrerne, hvorved disse ikke vil optage snavs og lignende. Oliebehandlingen beskytter altså kun gulvet så længe porrerne er mættede med olie, derfor er det vigtigt at gulvet får olie, så det ikke udtørrer.

Pleje af oliebehandlet gulv

Et olieret gulv er naturligt, varmt og ånder liv. En olieret overflade kan se smuk ud i mange år. Tricket er ordentlig og regelmæssig pleje. Det enkleste middel er den rigtige tilføjelse til moppevandet. Hvis gulvet allerede er trist efter utilstrækkelig indledende behandling eller manglende pleje, eller hvis den er udslidte, tørre pletter, er det på tide med genoliering. Lad Mit Nye Gulv hjælpe jer med at genoplive jeres gulv.

Ridser og oliebehandling af trægulv

Ridser sker. Små skader kan ofte repareres på det olierede gulv uden slibning. Selv omlægning af en delvis overflade er mulig under omstændigheder.

Eksperter i oliebehandling af alle trægulve

Vi har maskinerne og kompetencerne til at oliere og oliebehandle alle trgæulve. Når vi oliebehandler dit gulv, er det vigtigt for os, at du får den rette vejledning. Behandling og vedligeholdelse er i høj grad med til at afgøre hvor mange år frem i tiden, du kan have glæde af det resultat, vi har skabt hos dig efter en oliebehandling. Vi er altid parat til at vejlede dig, så du har de rigtige forudsætninger for at passe godt på dine nye gulve.

Ved hjælp af moderne udstyr, kan vores meget erfarne håndværkere  tilbyde tjenester såsom slibning og oliebehandling. Vores 8 “og 12” tromme, europæiske båndslibemaskiner, kant- og buffermaskiner er alle dynamisk afbalancerede og understøtter opgraderede vakuumsystemer. Disse maskiner sikrer omhyggelig forberedelse af dit trægulv, mens de også opretholder det blotte minimum af støv, der når frem til arbejdet og de omkringliggende områder.

Skal gulvet behandles?

Leder du efter et pålideligt professionelt gulvfirma til at imødekomme dine behov til gulvafslbning og gulvbehandling af dit trægulv? Du er på det rigtige sted! Lad teamet fra Mit Nye Gulv og tage sig af dine trægulve så du slipper for besværet.

Ring for et gratis tilbud

+45 42754026

+45 50726202

Gulvafslibning København

Gulvafslibning i København og Amager

Gulvafhøvling København

Gulvafhøvling i København og Amager

Oliebehandling København

Oliebehandling og oliering af gulve i København og Amager

Lakbehandling København

Lakbehandling og lakering af gulve i København og Amager

Ludbehandling København

Ludbehandling af gulve i København og Amager

Malerarbejde København

Malerarbejde i København og Amager

Kontakt os

12 + 13 =

Måløv Byvej 229

2760 Måløv

CVR 29297274

+45 42754026

+45 50726202

mitnyegulv@gmail.com

Call Now ButtonRing til os